Vetëm lojërat janë dëshmi se në këtë shtëpi të vogël kanë jetuar tre fëmijë, që dje humbën jetën në zjarrin që përfshiu atë. Ata kanë qenë të mbyllur në shtëpi, deri sa prindërit kanë shkuar për të blerë ushqim në një shitore. Në këtë tragjedi e kanë humbur jetën Teona e cila pas një muaji do të mbushte një vjet, vëllau i saj Petar dy vjeç dhe Dragana katër vjeçare.
Nga Enti social në Veles kanë konfirmuar se prindërit e fëmijëve Marina Antonievska dhe bashkëshorti i saj i pakurorëzuar, Nikolla Davçveski figurojnë në evidencën e tyre. Dy fëmijët e mëdhenj kanë qenë nga martesa e parë e Marinës, kurse vajza një vjeçare fëmijë i tyre i përbashkët.
Shtëpia që është djegur ka qenë dy kilometra larg Velesit.

Loading...