Këto janë pamje reale filmike të pushtimit të Mbreterisë Jugosllave nga ushtria gjermane në vitin 1941. Gjunjëzimi i ushtrisë jugosllave shihet në video, dhe nuk kishin asnjë mundësi të përballonin sulmin gjerman përpos kapitullimit. Ushtria jugosllave dorëzohet pa kushte përpara ushtrisë së fuqishme të Gjermanisë.

Loading...