Që nga momenti i postimit në Reddit kjo foto u bë hit në rrjetet sociale.Fotoja mund të duket mjaft normale po kur shihet me vëmendje ka një detaj të pazakontë e konfuz.

Të treja vajzat kanë pozuar në mënyrë të natyrshme përpara kameras dhe duken shumë rehat.Nëse e vini re me vëmendje është vajzat janë ulur mbi një stol inekzistent. Kjo foto po çmend internetin.

Loading...