LifeStyle

Kjo frizurë do të dominojë këtë vit (Foto)

Kjo-frizurë-do-të-dominojë-2017

Ajo sipas së cilës në masë të madhe dallon nga e zakonshmja janë tekstura dhe vetë gjatësia, andaj frizura duket sikur është rritur, përkatësisht që nuk keni shkuar te floktari për t’i prerë.

Me flokët të cilat shkojnë deri në supe dhe me balluke të cilat janë aq të gjata sa që mund të ndahen në mes të kokës, ky lob i pazakonshëm duket paksa i çrregullt, i egër dhe i guximshëm.

Megjithatë, do të duhej që të shmangni stilizimin me aparate të ngrohta, për shkak se kjo do t’i dëmtonte skajet e flokëve tuaj, dhe në atë rast frizura juaj do të mund të humbte teksturën.

Në mënyrë që skajet e flokëve tuaj të duken të shkëlqyeshme, të hidratuara dhe të freskëta, rregullisht përdorni vaj për flokë.

Këtë frizurë tashmë e kanë zgjedhur damat e famshme nga Hollywood-i, Cloe Grace Moertz, Amber Heard, Taylor Swift, Alexa Chung, transmeton Telegrafi.

Felicity Jones attending The British Academy Britannia Awards held at the Beverly Hilton Hotel inL Los Angeles, USA., Image: 304217058, License: Rights-managed, Restrictions: World rights except USA, France, Germany, Spain, Italy, Australia& NZ, Switzerland, Holland, Poland and South Africa., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

Felicity Jones attending The British Academy Britannia Awards held at the Beverly Hilton Hotel inL Los Angeles, USA., Image: 304217058, License: Rights-managed, Restrictions: World rights except USA, France, Germany, Spain, Italy, Australia& NZ, Switzerland, Holland, Poland and South Africa., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

Felicity Jones attending the Rogue One: A Star Wars Story Photocall at The Corinthia Hotel, London., Image: 308380529, License: Rights-managed, Restrictions: WCDIRECT, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

Felicity Jones attending the Rogue One: A Star Wars Story Photocall at The Corinthia Hotel, London., Image: 308380529, License: Rights-managed, Restrictions: WCDIRECT, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

Mandy Moore, The 68th Emmy Awards at the Microsoft Theater, LA Live (Los Angeles, CA.), Image: 300423468, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, StarMax

Mandy Moore, The 68th Emmy Awards at the Microsoft Theater, LA Live (Los Angeles, CA.), Image: 300423468, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, StarMax

Chloe Grace Moretz attends the 2016 TrevorLIVE fundraiser at the Beverly Hilton hotel in Beverly Hills on December 4, 2016, Image: 307565501, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Chloe Grace Moretz attends the 2016 TrevorLIVE fundraiser at the Beverly Hilton hotel in Beverly Hills on December 4, 2016, Image: 307565501, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

To Top