Ndonëse ka kaluar mbi një vit e gjysmë prej kur ka ndodhur ngjarja me Grupin e Kumanovës, këngët për këtë grup nuk kanë të ndalur. Është Besim Avdyli, i cili me çifteli u këndon Beg Rizajt e Mirsad Ndrecajt, si dhe grupit të Kumanovës.