Artisti maqedonas, Dimce Bllazhevski ka kompozuar në këngë për liderin e VMRO-së dhe shokët e tij. Teksti i këngën fillon me vargjet që pëshkruajnë arrestimit e Nikollës dhe pastaj shitjen e gjithë pasurisë për të dalë në liri. Kënga po bënë bujë nëpër rrjetet sociale. (INA)

 

Loading...