Një agjenci pasurish mori shumë telefonata mbi një vilë bregdetare që e nxjerri në shitje për 20 mijë euro.

Shtëpia ndodhej në Nelford, Northumberland e ndërsa në pamje të jashtme ishte mire, krejt e kundërta ishte brenda.

Duke qenë se çmimi ishte i ulët, blerësve u thuhej se duhej të nënshkruanin kontratën e blerjes, përpara se të futeshin në ndërtesë.

Shtëpia sipas agjentit kishte shumë punë për të u restauruar, për këtë kishte dhe atë çmim.

Një shtëpia sipas tij në atë zonë kushtonte deri në 400 mijë paund.

v1

v2

v3

v4

Loading...