Komandant Xhezair Shaqiri Hoxha Ne momentin duke dalur nga Qeveria e Republikes se Maqedonise .
Pa pragjykim me vendim ne dorë .
I nderuar Komandant sot e ne ç’do kohe do krenohemi me ju ….
U munduan te shantazhojne ,nenqmojnë etj etj ,por t’i ja dole …
Nuk tradhëtove gjakun e dëshmorit ,Nuk tradhëtove premtimin e dhëne .
Sot tradhetaret duhet te ballafaqohen me ju Ball Më Ballë dhe Sy Me Sy ,edhe ne institucione Qeveritare Komandant Xhezair Shaqir Hoxha Krenar me ty .

Loading...