Andi Krasniqi i njohur si komandant Malisheva që po vuan burg si pjesë e Grupit të Kumanovës ka dhënë detaje të reja lidhur me këtë ngjarje që ndodhi tre vite më parë, informon Pa Censure.“9 Maji 2015 te flasim drejt i ngjan nji beteje te pabarabart i ngjan pikerishte SPARTANEVE, kur nji grusht luftetar e ruajten dinjitetin ku vran shume dhe u vranë të gjithē pasi u tradhtuan siq u tradhtuam ne.
Dallimi eshte se ne tradhtin ton ne jemi tradhtu dy here, njihere futja ne kurthe dhe tradhtia e dyte është kur kerkuan të ndermjetson OSBE për nji armepushim dhe aty na dogjen grupin e parë, kurse une Bek Bajra, Mirsad Qerimi dhe Esat Kafegjolli shpetuam te gjalle, por me shume plage, ndersa tete tjeret u vrane, ngase ne ishim te ndare 12 veta nga grupi tjeter.
”Unë jo vetëm që mendoj se jemi tradhëtuar por kam fakte sej 100% se jemi
tradhëtuar. Këto fakte janë në duar të sigurta dhe po qe se me ndodhë mua diçka atëherë faktet do të dalin në dritë. Sikur të mos tradhëtoheshim ne sot do të festonim Bashkimin e territoreve shqiptare me Shqipërinë. Sot do të ishim edhe më krenarë do të ishim të angazhuar në Kosovë që edhe Kosovën ta bashkonim me Shqipërinë. Por sigurisht, bashkimin e Kosovës me Shqipërinë nuk do ta bënim me armë por me veprime të tjera të përbashëkta, me armë, me puinë me referendum. Por ne fatkeqësisht u tradhëtuam nga tradhëtarët shqiptarë e që fatkeqësisht janë shumë, duke filluar nga ata që na I mbyyllën telefonat në kohën kur u desht që të ishin me ne, deri te ata që ishin me ne dhe ikën një ditë para se të fillojë aksioni I policisë maqedonase. Tradhëtarët kanë emër e mbiemër, janë të shumtë. Janë më shumë se 20 veta që kanë përgatitur kurthin tonë, duke filluar nga ata që sabotuan luftën dhe ata që u dhanë informata Shërbimirt të Fshehtë maqedonas.
Ne I kemi emrat dhe mbiemrat dhe do t’I bëjmë publikë në ditën e parë që do të jemi në liri, sepse tash nuk është moment. Unë do t’I publikoj edhe faktet e tradhëtisë gjithnjë në marrëveshje me miqtë dhe bashkëluftëtarët e mi.

Loading...