Zhuj Hamzaj, njëri ndër luftëtarët më të njohur të UÇK-së në vitin 2001 i njohur si komandant Zhuja, assesi nuk mund ta harrojë atë që ndodhi më 9 dhe 10 maj në Kumanovë dhe fajin që sipas tij e mban BDI-ja dhe Ali Ahmeti për këtë rast. Ai sërish ka “goditur” përmes facebookut, ku u ka bë apel gjithë ish ushtarëve të UÇK-së që të  ndërshkojnë “horrat” e  BDI-së, transmeton “lajmpress”.

Ali ameti paska than në një televizion se ata që më kritikojnë jon anti kombëtar, por e ka gabim se na ishim me Alin në vitin 2001, po aj i ka harru vet vlerat kombëtare e osht bo anti kombëtarë vetë. A osht qyky Ali Ameti se rasti i Kumanovës i ndodhi dhe nuk ke në gjendje asnjë fjalë me fol, sepse nuk janë vrarë hajna, por jon vra djemtë ma të mire të UÇK-së, që e çun Alin në pushtet në vitin 2001. Por aj i ka harru vetëm e vetëm të jetë në pushtet, e më vjen keq se ika hup rruga para syve, sosht tuj pa hiç vetëm për pushtet me do hajna, si Sadulla Durakin e Musa Xhaferin. Veç për kta hajna osht tuj mendu me jav mshef hajnin si e kanë bo. Sa për Sadulla Durakin osht udbashi maj madh që ka pasë naj her kombi. Veç  Rramon Morina osht kon si Sadulla Duraki. Ju boj thirrje ishe ushtarëve të UÇK-së ti  ndëshkojnë këta horra të BDI-së”, shkruan komandant Zhuja në Facebook.

Loading...