Sport

Komandanti legjendar i UÇK-së, Adem Jashari, në cilat ndeshje ka qenë prezent?

auto__81501445_315px-adem_jashari1518527572

Sekretari i parë i përgjithshëm i Federatës së Futbollit të Kosovës (1991-1995), Sejdi Mërkoja dhe ish gjyqtari Ismail Kasumi, kujton kohërat e ndryshme sidomos më të vështira të periudhës së kohës së okupimit. Ata kujton një rast që dot nuk iu hiqet nga mendja. Sipas gjyqtarit Kasumi, komandanti legjendar i UÇK-së Adem Jashari, ka qenë prezent në të gjitha ndeshjet që ka zhvilluar klubi Drenica. Kështu ka thënë në Radio Kosovë, Kasumi.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top