Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione nesër do ta shqyrtojë peticionin për rastin Dehari.

23.774 qytetarë përmes nënshkrimeve të tyre kanë kërkuar  zbardhjen e vdekjes së Astrit Deharit në Qendrën e paraburgimit në Prizren para një muaji.