Më pak futboll dhe më shumë fyerje kundër shqiptarëve nga tifozët e Vardarit kundër Shkëndijës në ndeshjen derbi që po zhvillohet në keto momente po zhvillohet në stadiumin Telekom Arena në Shkup,shkruan Gazeta Lajm.
Tifozet e Vardarit përveç fyerjeve të pandëprera ndaj shqiptarëve si shqiptar i vdekur shqiptar i mirë, FFM mafia, ilco shiptar kane shpalosur një pankartë ku shkruhet “deshiptarizacija (deshqiptarizimi)”. Për momentin rezultati është 2-1.