Maqedoni

Komuna e Çairit në gjumë dimëror, harron ta pastroj Çarshinë e vjetër (Foto)

15969973_1367839816593611_909453958_n

Tash e disa ditë Maqedonia është e përfshirë nga të reshurat e mëdha të dëborës. Të gjitha komunat janë koncentruar në pastrimin e hapësirave publike, por një situatë e ngjashme nuk mbretëron edhe në komunën e Çairit. Këta të fundit kanë harruar ose thënë ndryshe janë në gjumë dimëror, pasi nuk kanë pastruar Çarshisë së vjetër, vend ky që më së shumti frekuentohet nga qytetarët.

Gazeta “Lajm” doli në teren për të parë se në cfarë gjendje është Çarshia, por ajo që ra në sy më së shumti ishte akulli, i cili ishte i mbuluar nga bora e rënë pareshtur. Përpos akullit në Çarshi mund të gjesh edhe disa pika në të cilat është mbledhur bora dhe ka ngelur e papastruar.

Disa pjesë të Çarshisë janë pastruar, por jo nga autoritetet komunale. Ato janë pastruar nga pronarët dhe punëtorët e dyqaneve që gjenden brenda Çarshisë. Nga njerëzit që veprojnë me dyqanet e tyre në Çarshinë e Vjetër shpeshherë dëgjoheshin këshillat që të kenë kujdes nga situatat e palakmueshme që mund të ju ndodhin

 

15969973_1367839816593611_909453958_n 15969984_1367839716593621_844296261_n 15970239_1367839773260282_1940116459_n 15970251_1367839713260288_1935881587_n 15970288_1367839723260287_974424492_n 15970797_1367839666593626_945387002_n 15978162_1367839753260284_858565466_n 15978224_1367839756593617_1644223856_n 15978326_1367840253260234_107964227_n 15978479_1367839683260291_1766636904_n 15978792_1367840259926900_82383265_n 15978890_1367839729926953_1766211563_n 15978934_1367839709926955_1639019303_n 15978951_1367839686593624_1339766049_n 15979004_1367840193260240_155783499_n 15979036_1367839829926943_261751999_n 15995352_1367839706593622_144159803_n 15995358_1367840256593567_1297877505_n 15995578_1367840199926906_1234499865_n 15995663_1367839813260278_2070557345_n 15995880_1367840133260246_74943411_n 15995917_1367840263260233_1555044140_n 15996108_1367839663260293_653163182_n 15996160_1367840229926903_1050192968_n

To Top