Teuta-ArifiKëshilli komunal i Tetovës shpalli gjendje të jashtëzakonshme në gjithë territorin e saj, ndërkohë shpalli si ditë zie, 5 dhe 6 gushtin. Nga 1000 euro është ndihma e parë që iu caktua familjarëve të viktimave, ndërsa këshilli i emergjencës në bashkëveprim me Qeverinë dhe institucionet e tjera thanë se do të nisin menjëherë vlerësimin dhe dëmshpërblimin për dëmet materiale.

Loading...