Miq të dashur,

Edhe për kundër hipokrizisë tani LSDM-ja dhe BDI shpërfaqin edhe një MIOPI politike lidhur me fushatën për Referendumin. Këta dy parti ortake politike për ZGJEDHJET LOKALE bënë bashkërisht kampanjën për ,,fitoren,, e tyre , ndërkaq tani për Referndumin e bëjnë ndaras. Dhe për këtë siç po shihet Shtabi i përgjithshëm zgjedhor i Bdi-së formon shtabe zgjedhore nëpër komuna.

Ky koncept i fushatës implikon sqarim nga parlamenti, se a është fjala për ZGJEDHJE apo për FUSHATË REFERENDUMI ?

Mbase ka të ngjarë kjo kampanjë të keqpërdoret për vetpromovime të këtyre dy partive politike ortake si fitnes ushtrim për zgjedhjet e parakohëshme parlamentare vitin e ardhshëm, por kuptohet me riskun për ta çuar CENZUSIN në Rot të s*…ës !

( q.aliu )

Loading...