19 Pistoleta janë konfiskuar në një operacion të Policisë së Shtetit në pikën kufitare të Muriqanit.

Armët sipas njoftimit të policisë së Shqipërisë janë konfiskuar në autobusin që qarkullonte nga Kosova për në Gjermani. Sipas njoftimit pistoletat janë zënë në çantën e një 21 vjeçari i cili kishte shtetësinë e Suedisë. Policia ka publikuar edhe një video material nga çanta dhe armët e konfiskuara.

Loading...