Arestohen 3 persona, tentuan te bartin Mariuhanë nga Shqiperia.

Policia e Maqedonisë ka arestuar 3 persona nga Shkupi të cilet tentuan të bartin mariuhane në vend.
Policia në hyrje të Tetovës pas kontrollit të veturës në bagazhin e veturës ka gjetur 3 kg marihuanë.
Sasia e gjetur e dilerëve shkupjan është dërguar për konfiskim, ndërsa ata janë arrestuar. Poashtu edhe dy persona tjerë janë në kërkim në lidhje me rastin, njeri nga Struga dhe tjetri nga Shqipëria.