Gafurr Adili
Ne Kongersin e rradhes, qe pritet te mbahet shume shpejt, BDI (DUI) do te pesoje ndryshime te
vogla ne pamje, por shume te medha ne permbajtje, si vijon:
BDI (ne shqip)
B-ashkimi D-emokratik i I-lindenit
DUI (ne sllavisht)
D-emokratska U-nija na I-lindinditase
Keta ndryshime do ta perforcojne edhe me shume “vellazerim-bashkimin” e llojit te dikurshem titistojugosllav
ne IRJM,
si dhe nga ana tjeter edhe “de jure” (juridiksht) BDI-ne do ta bejne nje filiale (dege) te LSDM-se.

Loading...