​Mediat e ndryshme nëpër botë kanë kapur imazhin e një femre, e cila sipas analistëve duket të jetë një prej viktimave të masakrës së Parisit.

Figura e saj e shfaqur nëpër të gjitha ekranet duke nxjerrë në pah edhe një çudi të madhe.

Çudia qëndron ne faktin se e njëjta vajzë ndodhet të paktën në katër masakra rastësisht, dhe edhe më rastësisht ka ndodhur që në të gjitha këto ka qenë viktima që ka ilustruar imazhin trishtues të këtyre ngjarjeve.

 

Loading...