Falë njerëzve krijues, dizajne interesante po krijohen çdo ditë

Disa prej tyre mund të jenë të padobishme, por kjo nuk do të thotë se ato nuk mund të na ngazëllejnë. Një çadër që do të donit të mbani dhe të vendosni në sallatë, një kapelë për macet, pantofla me pedikyr mbi dhe shumë dizajne tjera që do të ju bëjnë ditën tuaj pak më të ndritshme.

Më poshtë keni disa fotografi të artikujve interesantë dhe qesharak që janë krijuar nga dizajnerët./21Media

Loading...