Marrëdhënia mes Chloe Green dhe Jeremy Meeks vazhdon të lulëzojë pas çdo dite.

I njohur si “krimineli” më i pashëm në botë, Jeremy Meeks, ka konfirmuar se është marrëzisht i dashuruar.

Dyshja janë parë në skena të nxehta duke kaluar pushimet së bashku në plazh.

Loading...