Maqedoni

Kriva Pallanka miraton plan komunikacioni në zonat e shkollave të kësaj komune

Kriva-Pallankë-780x439

Këshilli i komunës së Kriva Pallankës ka miratuar një projekt bazë të komunikacionit për masa fizike për rregullimin e komunikacionit në zonat e shkollave dhe objekteve pranë shkollave në këtë komunë.

Pjesë përbërëse e vendimit është edhe pajtueshmëria e dhënë nga Ministria e punëve të brendshme – SPB e Kumanovës, e 29 prillit të vitit 2015. Realizimi i këtij projekti bazë kryhet pas sigurimit të mjetevefinanciare nga ana e vetëqeverisjes lokale të komunës së Kriva Pallankës./

To Top