Në mesin e figurave nga Lugina e Preshevës, me të cilat Gazeta Lajm dhe Lajm.Tv ka zhvilluar intervista rreth idesë për korrigjim të kufirit është edhe kryetari i Kuvendit të Preshevës, Sami Salihu.
Njëjtë sikurse përfaqësuesit tjerë politik të Luginës, Saliu nuk e fsheh dëshirën që kjo pjesë të bashkohet me Kosovën, por njëkohësisht hedh poshtë mundësinë për parcializim. Ai thekson se një gjë të tillë nuk mund t’ua imponojë askush banorëve të Luginës së Preshevës.
Intervistën e plotë mund ta përcillni në videon më poshtë:

Loading...