Kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, realizoi takim me Bashkësinë Shqiptare Ilirida në Cyrih të Zvicrës ku u diskutua për të gjitha çështjet politike në Maqedoni.
Bashkësia Shqiptare Ilirida në vazhdimësi ka kontribuar në sensibilizimin e çështjes shqiptare në mërgate, si dhe duke ndihmuar në format me të ndryshme.
Bashkësia Shqiptare Ilirida shprehu gatishmëri të ndihmoj edhe Lëvizjen Besa në projektet me karakter kombëtar.
Takimi udhëhiqej nga Kryetari Qemal Musliu, Nënkryetari Mehmet Zhuta, Sekretari Nexhat Mustafa dhe anëtarë të Kryesisë.

Loading...