Kryetari i Gjilani si dhe nënkryetari i LDK-së u janë ekspozuar përsëri të pasmet duke mbjellur disa bimë, nuk hera e parë që është fotografuar në këtë pozicion të pakëndshëm.
Lutfi Haziri edhe gjatë faljes në xhami ishte kapur në të njetën pozicion, sa i përket këtyre pozicioneve si duket kryetari i Gjilanit nuk është aspak i kujdeshëm.

Në rininë e tij të hershme, Lutfi Haziri njihet si një “hipster” flokëgjatë, i dhënë më shumë pas aventurave, ku gjatë një pushimi në Durrës atij iu ishte fotografuar edhe një vath në majë të gjoksit.
Pas publikimit të fotos në xhami Haziri në një emison të RTK-së kishte thënë se “ka qenë aksidentale”, duke pretenduar se gjithçka ishte e manipuluar, “Ka qenë fotoshop më shumë”, ishte shprehur Haziri.

Loading...