Kryetari i Bashkisë së Pragës 1, Oldrich Lomezky dhe partnerja e tij kanë zhvilluar një takim kortezie në ambasadëns hqiptare në Pragë …të veshur me kostum kombëtar shqiptar.

Të dy bashkëbiseduesit ndanë mendimin se ekzistojnë të gjitha hapësirat për të shkëmbyer eksperiencën dhe për të bashkëpunuar në fushat e qeverisjes vendore, turizmit, kulturës, tregëtisë dhe mjedisit, mes dy vendeve.

Në fund të takimit, Kryetari i Bashkisë së Pragës, Lomecky bashkë me partneren Veronika Blažková me kënaqësi pozuan para flamurit të veshur me kostume kombëtare shqiptare.

Loading...