Komisioni Shtetëror Zgjedhor sot në orën 14 do të mbaj seancë të hapur dhe do ti shqyrtoj të gjitha formularët për zbatimin e refendumit.

Anëtarët e KSHZ-së do të shqyrtojnë edhe Rregullorën për mënyrën dhe procedurën për zgjidhjen e ankesave, Rregulloren për edukimin e organeve zgjedhore dhe për kërkesat për mospranimin e kryerjes së obligimit në këshillat zgjedhorë të cilat do ta zbatojnë votimin jashtë vendit.

Në seancë pritet sipas zgjedhjes rastësore të zgjidhen anëtarët e këshillave zgjedhore të cilët do të zbatojnë votimin jashtë vendit./KohaNews

Loading...