Kaluan 1 vjet nga zgjedhjet lokale, komunat shqiptare ende pa ujë dhe rrugë të paasfaltuara.

Kështu mbetet të jetë ende njëra ndër komunat më të mëdha shqiptare , Tetova e drejtuar nga Teuta Arifi e BDI-së. U bënë më shumë se 1 vjet që kur Teuta udhëheq me Tetovën, ku fatkeqësisht ende jetohet pa ujë, pa rrugë të asfaltuara dhe me probleme kanalizimi.

Një Tetovë pa ujë është qyteti ku udhëhiqet nga Teuta Arifi e BDI-së.

Loading...