Si cdo vit, edhe këtë përvjetor, kumanovarët, ish-ushtarët, dashamirët, shokët e miqët anembanë hapësirës shqiptare, u mbodhën për të bërë homazhe pranë varrit të Komandanti legjendar kumanovar të UÇK-së, Xhemail Rexhepit – Komandant Shqiponjës. Me kete rast ata perkujtuan vepren e lavdishme te komandantit si dhe evokuan kujtim nga betejat e lavdishme te 2001-shit, qe i udhehoqi komandant Shqiponja. Në vazhdim ju sjellim imazhe filmike dhe videon:

Loading...