​Zëri i Kombit

Përkujtim !

Kumanovë mori Legjendare,për ty sna dhimbëset as jeta,ti je tokë

Ilire,tokë e Gjergj Kastriotit,Ismajl Qemalit,Hasan Prishtinës,Dedë

Gjon Luli,Isa Boletinit,Kumanovë ti je zemra e Adem Jasharit,je e

artë si lulja e allit,je vendëlindja e Ismet Jasharit.

Kumanovë moj lule kuqe,rrugët dhe sheshet e tua,u mbuluan me lule kuqe,të ujitura nga gjaku shqipëtar,gjak i shqipëve Dëshmor t’uj ra,luftuan trimat pa pushim,për dy net e dy ditë,pushka tyre nuk ndalon,deri sa të ket municion.

Kumanovë moj zemër të madhe,zemer të ndritur e të Çelikosur,në tye u shkrua Historia shqipëtare,histori e larë me gjak,dhe e vulosur 

me trimëri,se edhe ti je pjesë,e Shqipëris Autoktone,kët ta vertetuan trimat tan,dhjetë nga ta ran dëshmor.

Ishte tradhëtia e shqipëfolsave,ajo që tradhëtoi,dhe sot mbi 30 trima,kemi në burgjet sllavo-maqedonase.

Kumanovë si çdo herë,jemi një dhe prap do të jemi,deri në Bashkimin e Kombit në një shtet të vetëm,të quajtur SHQIPËRI.
Dëshmoret e Kombit !

 1) Mirsad Ndrecaj-NATO

 2) Beg Rizaj-Begu

 3) Xhafer Zimberi

 4) Valon Kabashi

 5) Turgaj Gashi

 6) Samit Kastrioti

 7) Hisen Rushiti

 8) Fatlum Vishesella

 9) Nysret Kaloshi

10) Arben rexhaj
LAVDI DËSHMORVE TË KOMBIT !

Loading...