Para 6 viteve një grup prej rreth 20 personave ishte paraqitur në Mitrovicë, të armatosur me kallashnikovë dhe me armë të shkurtëra. Ata ishin grumbulluar në përkujtim të 13 vjetorit të rënieve t dy pjesëtarëvetë tyre, transmeton Gazeta Lajm.
Duke mbajtur maskë në fytyrë për të fshehur identitetin e tyre, njëri nga pjesëtarët e këtij grupi pat thënë se AKSH-ja ka njësi batalione, brigade dhe njësi speciale për të cilat thonë se janë stërvitur mirë. Më poshtë keni kronikën e RTK-së për këtë grup. AKSH shpeshherë është quajtur ushtri interneti, sepse përveç paraqitjes në internet nuk ka bë veprimetjera.

<iframe width=”854″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/mdwFuGpOQJo” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Loading...