E dhimbshme madje edhe SKANDALOZE . SPB-ja TETOVË/Gostivarë na qenka shndëruar në klinikë diagnostifikimi . Paskan konstatuar se denoncuesi ,,vuanka ,, nga HALUCINACIONET,edhe për kundër faktit se denoncuesi ka rastisur të jetë profesor universitarë dhe studjues për shërimin e të njëjtave ! Polcia është për të hetuar lidhur me denoncimet e jo për të diagnostifikuar shëndetin e qytetarit.
Kush e kërcënon Arben Taravarin ka kërcënuar Gostivarin ,pastaj mua, ty, tjetrin, e tjetrin. e…!?/Qenan Aliu

Loading...