Pas dy diteve Ramushi më një ushtri të tërë ja kishte mesyer Familjes Musaj nga Strellci duke i sulmuar nga katër anet.

Por Sadiku kishte arritur të ja merr një granat dore Idriz Balaj (togerit) dhe i kishte sulmuar më të , ku kishin mbetur të plagosur disa nder të edhe Ramush Haradinaj.

Dhe ata duke ikur i kishte ren një dokument në oborr të Musajve Ramush Haradinaj i cili u bë edhe prove matriale nga Policia e UNMIK-ut në gjygjin e Grupit të Dukagjinit të cilet për vrasjen e 4 ushtarve të UÇK-s u denuan më 4 vite burg, nder të denuarit ishte edhe Daut Haradinaj tash Deputet i Parlamentit të Kosoves.

Në vitin 2005 në një rrugë të Pejes në një atentat të organizar mirë ku të shtëna kishte nga të dy anet e rrugës mbet i vrarë Sadik Musaj.

Burimi: /zemrashqiptarit.info/