“Një burrë mes dy grash”, ky është titulli i shfaqjes që po jepet në Teatrin Kombëtar në Prishtinë.

Teuta Krasniqi ka rol kryesor në këtë shfaqje.
Aktorja e njohur i ka dhënë publicitetin e duhur shfaqjes ku luan, duke i ftuar të gjithë të shkojnë dhe ta shohin atë.
Krasniqi ka vendosur që promovimin ta bëjë me këtë foto, ku asaj i vihet pistoleta në fyt.