Në Darkën Festive të emisionit “Talk”, të ftuarit pos tjerash është dashur ta thonë edhe tabelën e shumëzimit. E kjo duket se i ka vënë në siklet meqë jo të gjithë e kanë ditur.Se kush e ka ditur dhe kush jo, mund ta shihni në video.

Loading...