Albin Kurti moti kohë e ka ndryshuar frizurën dhe i ka shkurtuar flokët, mirëpo hallet dhe problemet e tij aspak nuk janë shkurtuar. Përkundrazi vazhdimisht rriten edhe pas largimit të Serbisë nga Kosova, shkruan “Lajm”. Këtë më së miri e dëshmon kjo foto ku mund të krahasoni sjelljen e policisë serbe ndaj Albinit në kohën e Millosheviqit, si dhe sjelljen e policisë kosovare ndaj tij në kohën e Isa Mustafës e Hashim Thaçit.