Sa herë deri më tani Ju ka ndodhur që për shembull celulari T’ju bijë në ujë ose në pllaka? Në momente të tilla, ju shtrëngon zemra jo vetëm se investimi juaj me vlerë është vënë në rrezik, por për shkak të shprehisë apo nevojës për të qenë vazhdimisht në qasje në rast të prishjes së telefonit. Garancia e pajisje nuk është e mjaftueshme gjithmonë. Prandaj, gjithnjë e më shumë rritet nevoja për mbrojtjen e telefonit celular në më shumë mënyra.

Makedonski Telekom, si një prej kompanive lidere telekomunikuese në treg, e cila kujdeset për klientët e saj, e shqyrtoi nevojën për sigurimin e telefonave të furnizuar, por edhe të pajisjeve të tjera elektronike, si kompjuterë, TV pajisje etj. Ajo që mbulohet me garancinë e pajisjes, tani keni mundësi që ta siguroni prej fatkeqësive dhe dëmtimeve të shumta dhe të mos brengoseni shumë.

Sigurimi i pajisjeve edhe pse ka kohë që është në dispozicion për abonuesit, oferta më e re e Makedonski Telekom u mundëson qytetarëve të blejnë telefon smart me sigurim të përfshirë. Periudha promovuese zgjat deri në fund të prillit, ndërsa ka të bëjë me të gjithë smartfonët e rinj në Besnik 24 në tarifat Smart L dhe Magenta 1 L.

Sigurimi është në dispozicion për të gjithë abonuesit ekzistues dhe të rinj dhe vlen prej momentit të blerjes së pajisjes së re elektronike të Makedonski Telekom.

Krahas sigurimit të telefonit celular, fitoni dyfish më shumë internet, ndërsa interneti i pashfrytëzuar transferohet për muajin e ardhshëm. Gjithashtu Telekom ofron edhe smartfonë me çmime shumë të volitshme.

Më shumë informacione për ofertën dhe për përzgjedhjen e smartfonëve të cilat hyjnë në ofertën e re mund të merrni në ueb faqen dhe në dyqanin më të afërt të Telekomit.

16832484 - smartphone with underwater bubble on the screen, in a lifebuoy on white background43297085 - cheerful young woman holding smart phone and smiling with colorful sketches upon her head