Nënës së Tetovës
Ah moj nënë më dhimbesh si shpirti i nënës time, më dhimbesh si vetja ime… Shpirti i nënës vuan dhe digjet për s’gjalli për fëmijët dhe familjen, por të flijohesh në këtë mënyrë trazon gjithë shqiptarët anembanë, jo veç Tetovën. Ditë zie për familjen tuaj, Tetovën dhe gjithë njerëzinë. Familjen Zylbehari e ngushëlloj nga shpirti dhe lus Zotin që t’ju japi durimin! Shikova fëmijët në portale, të mbledhur përpara shtëpisë, qytetarët dhe shpirtërat që ndjejnë dhimbje. Janë vendime të Zotit, por dëshmi që gratë edhe nënat duhen respektuar për sakrificat e tyre. Një grua e re u flijua para disa ditësh për fëmijën që e kishtë dëshirën më të madhe në jetë, sot një nënë e re u flijua me fëmijët e saj dhe për fëmijët e saj!
I lehtë ju qoftë dheu dhe shpërblim paci parajsën!
Amin!

Loading...