Ai shfaq aftësitë e tij duke e shtrembëruar trupin në pozicionet më të çuditshme që ju as nuk mund t’i keni imagjinuar.

Mohammed al-Sheikh, 13 vjeç thotë se ëndërron që të fitojë një rekord në Guinness për aftësitë e tij.

Ai mund ta transformojë trupin e tij në pozicionet më të ndryshme dhe këto foto e tregojnë më së mirë aftësitë e këtij djaloshi të veçantë./Lajmi.net/ 

23456 7 81113141722

Loading...