Kanë dalë videot e para dhe fotot nëpër mediat sociale që tregojnë bombardimet në kryeqytetin sirian nga SHBA, Britani dhe Franca
Vendi i parë që është bombarduar është një shtëpi në Damask që thuhet se është përdorur si fabrikë për prodhimin e armëve kimike.

Shtëpia gjendet në lindje të kryeqytetit dhe nga aty është parë duke dal tym i madh

Loading...