Naum Toshi, 41-vjeçari gjatë natës së mbrëmshme mbyti dy fëmijët e tij në gjumë dhe më pas vari veten. Marsela Toshi është nëna e dy fëmijëve 4 dhe 6 vjeç të cilët u mbytën në mënyrë makabre nga babai i tyre 41-vjeçar.
24-vjeçarja mësohet se punonte në një klub nate në Korçë dhe për ketë arsye kishin nisur edhe debatet në familje.

Madje, Marsela kishte bere denoncim ne Police se burri nuk e lejonte qe te punonte. Ndërsa vetë bashkëshorti ka treguar në Polici se gruaja e tij largohesh shpesh gjatë natës nga shtëpia.

Motra e 41-vjeçarit nga Korça që mbyti veten dhe vrau dy fëmijët e tij të mitur, ka treguar detajet të tjera mbi ngjarjen makabër.

Motra tregon se çifti kishte pak muaj që ishte kthyer nga Greqia dhe më pas gruaja e braktisi më 17 nëntor.

Naum Toshi kishte lënë një letër në derën e shtëpisë me shënimin: Ngjitur lartë. Ka qenë babai i tij që ka parë skenën e tmerrshme.

Motra e viktimës, Lindita Golka shprehet se Toshi ndodhej vetëm në banesë me dy fëmijët e tij 4 dhe 6 vjeç pasi gruaja e kishte braktisur atë për një burrë tjetër.

Gjithashtu rezulton se 24-vjeçarja punonte si kameriere në një klub nate në Korçë.

Toshi ishte baba vetëm i 4- vjetarit, ndërsa 6- vjeçari ishte nga një lidhje tjetër martesore e gruas së tij.

 Çifti ishte i martuar prej gjashtë vitesh dhe muajt e fundit kishin pasur shpesh konflikte.
Loading...