Në të majtë të fotografisë është Halil Rafatij viti 2003, 33 vjeç. I varur prej heroinës dhe kokainës. Peshon vetëm 49 kilogramë dhe hiç më shumë. Është arrestuar pafund herë. Kjo fotografi është para tentimit të vetëvrasjes së tij të nëntë përmes një mbidoze heroinë.
Ndërsa në fotografinë e djathtë është po ai. I njëjti. Halil Rafatij. Viti 2016. 46 vjeç. Tashmë një tjetër njeri. Një milioner, sportist, autor i librit “Harrova të vdes”, pronari i markës “Sun Life Organic”, që angazhohet me prodhimin e pijeve dhe ushqimeve të shëndetshme, biznes i cili shkon përtej 6 milionë dollarë në vit.
Ai që e ndryshon veten tënde, je ti, askush tjetër!

Loading...