Në ujërat e lumit Vardar në fushat e fshatit Saraçinë në komunën e Zhelinës, mëngjesin e sotëm është gjetur një trup i pajetë.

Trupi i të ndjerit është i të moshuarit 92 vjeçar Gani Shahini nga Strimnica, mëson TetovaSot.

I ndjeri ka humbur në ujërat e lumit Vardar dhe ishte raportuar si i zhdukur nga familjarët e tij para dhjetë ditëve. Supozohet se i ndjeri kishte shkuar tek arrat e tij dhe teksa kishte mbush uj në bregun e lumit kishte ra në ujërat e lumit Vardar në fshatin Strimnicë.

Ky është vendi ku është gjetur trupi i pajetë i të moshuarit nga Strimnica./TetovaSot

  

Loading...