Kuriozitete

Ky është miu “hero” që përballet me 5 mace (Video)

Një mi është përballur me pesë maceNë këtë video shihet një mi mjaft i madh, i cili i ndjek katër mace. E çuditshme është mënyra se si ai sillet me këto mace, ai futet në mesin e këtyre maceve dhe përsëri largohet nga aty dhe macet vetëm sa largoheshin dhe kërcenin nga frika.

Vetëm njera nga këto mace i afrohet, por edhe ajo nuk guxon të bëj diçka më shumë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top