Fini pesëvjeçar është kandiduar në zgjedhjet lokale për kryetar të një qyteti kanadez, ndërkaq ashtu siç qëndrojnë punët, pritet që i njëjti të fitojë. Qeni pesëvjeçar është kandidat shumë i popullarizuar në Sent Xhon në Njufaunlend, ndërkaq pronari i tij, Gled Redmond është ushtrues profesional, i cili i ndihmon në lidhje me dukjen e tij në fushatën parazgjedhore.

Banorët e këtij qyteti tanimë e njohin Finin dhe thonë se do të ishte një kryetar komune i shkëlqyer, për më shumë ndiqeni videon e mëposhtme.

Loading...