Kjo nuk është shaka! Kanë bërë një film të titlluar 100 Years (vite) i cili është vendosur në një vend të veqantë dhe të sigurt dhe nuk do të hapet deri në nëntor të vitit 2115. Epo kjo sepse është promovim për konjakun Louis XIII një pije ultra luksoze e cila është 100 vjeçare.

Shishet në raftet janë bërë në vitin 1915, në këtë mënyrë ata vendosën një pjesë të artit e cila flet se angazhimin i tyre për cilësi, ishte i vlefshëm për ta bërë, transmeton 21Media.
Regjisori Robert Rodriguez dhe skenartisti/aktori John Malkovich kanë bashkëpunuar me ndihmën e Louis XIII Cognac (Konjak) për ta bërë një film që askush nuk do ta sheh për 100 vite.

Filmi ishte treguar në Festivalin e Filmit të Kanës, edhe pse do të mbetet i mbyllur deri në vitin 2115, transmeton 21Media.

Më poshtë gjeni njërin nga tre trailerët e filmit.

Loading...