Bashkëluftëtarët e tij rrëfejnë së Besniku ishte nga të parët që sulmonte pikat e forcave serbe. Ndër fjalët e tij ishin:

“Unë jam 18 vjeçar. Kam një vit e më shumë që luftoj me Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës dhe kam dëshirë që kurrë mos t’i ndahem kësaj ushtrie dhe këtë luftë do ta përballojmë deri në fund”.

Loading...