Përderisa deputetët i ballafaqojnë argumentet ‘Për’ apo ‘Kundër’ zgjidhjes së Marko Zvërlevskit, juristë, ekspertë, prokurorë, profesorë dhe njerëz nga profesione të ndryshme i përgatitin dokumentet për kandidim për prokuror publik të RM-së.

Makfaks ka arritur deri te emri i parë i kandidatit. Ish-prokurori publik dhe gjykatës, kurse tani avokati Aleksandar Nakov do të hyjë në garë për zgjidhje të prokurorit republikan.

Në intervistë ai thotë se do të konkurrojë për kryeprokuror publik.

Loading...