LabiLabinot Tahiri ka filluar grumbullimin e parave për qyetetarët e Tetovës të cilët pësuan nga fatkeqësitë e dy ditëve më parë.

“Miq të dashur, tani filloni grumbullimin e parave, dhasht Zoti te mblidhen sa me parë!!

Ndihmo Tetovën!

Milot Tahiri
Vellau im!

Accont No
1170156253000176

Procredit Bank, Ferizaj Kosova!

Sot, atje është ditë Zie, Zoti ua dhasht gajretin!

Nr i vellaut tim, 0037744650999
Ju lutem se cili që hedh paratë, të mē dergojë edhe mua deshmin, pastaj kur tē nxjerren parat nga Banka pas 7 dite ose që mblidhen mbrenda 3 diteve aty figurojnë te gjitha!!!

Të tregojmë gadishmëri!
Ne do ti tubojmë 50. 000 euro!
Zoti ju bekoftë!

Me dhimbje Labi dhe tē gjithë Shqiptarêt!

Ngushllime familjeve të viktimave!”, shkruan Labi në Facebook.

Loading...